Dextrózový sirup Chungjungon se vyrábí ze 100% kukuřičného škrobu. Dextrózový sirup se často používá v korejských pokrmech při smažení, dušení, dochucování a grilování, aby...
Tteokbokki je oblíbené korejské pouliční jídlo z měkkého rýžového koláče, rybího koláče a omáčky gochujang. Nyní si je můžete snadno připravit doma s omáčkou Daesang!
Destilovaný ocet Golden Mountain používejte k mytí ovoce a čerstvé zeleniny před přípravou oblíbeného salátu. Je to dobrý způsob, jak odstranit případné bakterie. Použití...
Díky velmi sladkým tónům připomínajícím rajčata a pikantní stránce malých kousků pepře, které ji tvoří, se tato omáčka stane nezbytným doplňkem vašeho nedělního pečeného kuřete.
Wasabi je japonský zelený křen, který je velmi ostrý. Je jednou z nejběžnějších přísad japonských jídel. Používá se do sushi, nudlí, jako přísada do polévek, masových pokrmů a...
Krátky popis: Sójová omáčka Kikkoman Tamari Gluten Free je vynikající volbou pro ty, kteří potřebují bezlepkovou dietu nebo chtějí zlepšit své stravovací návyky.
Balení: 250ml