Pikantní a kyselá chilli omáčka z čerstvých chilli papriček, česneku, octa, cukru a soli. Často se používá jako omáčka k namáčení, do polévek, na hamburgery, hot dogy a pizzu....
Sriracha je pálivá chilli omáčka, která se vyrábí z čerstvých chilli papriček zralých na slunci, které se skladují nejméně tři měsíce a poté se rozemelou na chilli pastu...
Červená kari pasta se používá jako základ mnoha asijských pokrmů. Je ostřejší než zelená nebo žlutá varianta, a proto se hodí zejména pro pikantnější pokrmy.
Balení: 400g, 1Kg
Koření na přípravu specifických exotických jídle. Mírně pálivé.
Žluté kari je jedno z nejběžnějších směsí koření. Vhodné na přípravu mnoha jídel.
Balení: 400g
Tento sambal Koningsvogel byl vytvořen speciálně pro smaženou rýži. Je to středně ostrý sambal, který můžete podávat k jakémukoli pokrmu z rýže nebo nudlí!
Balení: 360g
Sečuánská kuchyně je známá svými výraznými a ostrými chutěmi, které často obsahují přísady, jako jsou sečuánské kuličky pepře, chilli papričky, česnek, zázvor a různé aromatické...
Tato thajská kari pasta se používá k přípravě kari pokrmů massaman. Připravte ji s kokosovým mlékem, zeleninou a masem nebo rybou podle vlastního výběru.
Balení: 400g
Tteokbokki je oblíbené korejské pouliční jídlo z měkkého rýžového koláče, rybího koláče a omáčky gochujang. Nyní si je můžete snadno připravit doma s omáčkou Daesang!