Tato nenápadná luštěnina na první pohled rozhodně nezaujme, nicméně cizrna by měla být pro své široké využití a blahodárné účinky zahrnuta velmi často. Přečtěte si níže 9...
Luštěninám se lidé někdy vyhýbají kvůli poměrně dlouhé době vaření. Nicméně pokud sáhnete po těchto černých fazolích v plechovce, jídlo máte na stole za pár minut.
Pokud si tyto fazole prohlédnete, bude vám jasné, proč se jim přezdívá černooké. Na jedné straně zrna totiž vyčnívá výrazná černá tečka připomínající oko.
Červené fazole nepochybně na první pohled zaujmou svou výraznou barvou. Mají jemnou chuť a obsahují spoustu prospěšných látek pro lidský organismus.
Balení: 400g
Vyrábějí se ze škrobu fazolí mungo, brambor, sladkých brambor a/nebo tapioky a po uvaření jsou téměř průsvitné. Skleněné nudle chutnají podobně jako pšeničné těstoviny, ale jsou...
Krátký popis: Nakládané máslové fazole KTC jsou vynikajícím příkladem tradiční slovenské kuchyně. Vyrábí se z fazolí, které se namočí do lahodného máslového nálevu a poté se...
Rýžové nudle vložte do hrnce s vroucí vodou a vařte 2-3 minuty, vyjměte je, propláchněte vodou a nechte oschnout.
Vychutnejte si je s vývarem, nebo je poduste se zeleninou,...
Pokud si tyto fazole prohlédnete, bude vám jasné, proč se jim přezdívá černooké. Na jedné straně zrna totiž vyčnívá výrazná černá tečka připomínající oko.
Tato nenápadná luštěnina na první pohled rozhodně nezaujme, nicméně cizrna by měla být pro své široké využití a blahodárné účinky zahrnuta velmi často. Přečtěte si níže 9...
Mouka Bajra má šedivou barvu a mírně ořechovou chuť. Tato mouka se obvykle kombinuje s pšeničnou moukou pro výrobu plochých chlebů, jako je bhakari, thepla a khakhra.
Mouka Ragi je známá pro své velmi vysoké nutriční hodnoty. Ragi je vynikajícím zdrojem vápníku a vlákniny. Protože Ragi neobsahuje lepek, je vhodná i pro osoby s nesnášenlivostí...