Postup
Nakrájejte cibule a česnek na kroužky.
Lilek nakrájejte na kolečka a nasolte, aby se vypotil a na pánvi rozpalte olivový olej.
Do vroucího oleje dejte nejdříve cibuli a chvíli opékejte.
Po chvíli přidejte česnek a opět chvíli opékejte, aby se smísily chutě. Dávejte ovšem obzvlášť pozor, aby se to ani trochu nepřipálilo, což by mohlo zkazit chuť celého pokrmu.
Přidejte Pataks kari pastu a počkejte a pečlivě míchejte, dokud se pasta nerozpustí a nerozvoní.
Vodu z lilku vysajte papírovou utěrkou, nakrájejte na menší kousky. Rajčata nakrájejte na menší kousky a přidejte na pánev. Přidejte cca 3 lžičky soli, zalijte horkou vodou a nechte 20 minut dusit.
Cizrnu z plechovky propláchněte a až budou rajčata i lilek hodně změklé, přidejte na pánev. Ještě cca 5 minut prohřejte.
Přidejte kokosové mléko, pořádně promíchejte a odstavte z plotny.
Vymačkejte šťávu z jednoho citronu a posypte čerstvým koriandrem.