Hotová jídla
Nepochybujeme o tom, že spousta z vás ráda vaří a máte ze sebe dobrý pocit, když si připravíte zdravé a plnohodnotné jídlo do práce. Rozhodně se pak člověk cítí lépe, než když se pouze u oběda ošidí čímkoli, co mu zrovna přijde pod ruku. Nicméně někdy zkrátka není nálada na to poskakovat kolem sporáku a strávit hromady času přípravou jídla na další den. V tuto chvíli se jednoznačně hodí sáhnout po nějaké "hotovce". Jenže ne vždy se hotové jídlo ukáže být jako zdravá varianta, která by mohla nahradit to, co si sami uvaříte. Pokud chcete hotové a kvalitní jídlo, jehož přprava zabere jen 5 minut, můžete vyzkoušet například naše Ashoky, nebo Kohinoor. Věříme, že si z takového množství variand každý vybere ty své!
Nejprodávanější
Biryani - klasické indické jídlo z jednoho hrnce. Kombinace kořeněné rýže basmati, zeleniny a popřípadě masa snad nikdy neomrzí! S hotovým biryani od Ashoky máte navíc možnost...
Baigan v překladu znamená lilek. Pokrm Baigan Bharta se připravuje z lilků plněných česnekem, které se pak pečou na otevřeném ohni. Ten se pak smíchá s rajčaty a voňavým...
Aloo Matar je typický druh indického kari složený z "obyčejných" surovin jako brambory a zelený hrášek, nicméně díky dokonale vyvážené směsi nejrůznějšího koření chutná...
Aloo Choley je oblíbený pokrm z oblasti Punjabi složený z bílé cizrny a brambor. Patří spíše k těm méně pálivějším a v Indii se často konzumuje i ke snídani.
Základem Chana Pulao neboli Cizrnového Pulao je voňavá rýže basmati, cizrna a směs nejrůznějšího indického koření jako jsou například koriandr, zázvor, zelené chilli a kurkuma....
Pav Bhaji je pravděpodobně jedno z nejpopulárnějších a nejrychlejších pouličních jídel. Pav jsou malé indické chleby, které se před podáváním ještě opékají. Místní si doma...
Rajma Pulao je pokrm, jehož základ tvoří rýže basmati a červené fazole. A samozřejmě směs několika druhů aromatického koření. V indii se těší velké oblibě, neboť se dá jednoduše...
Základem pokrmu zvaného Dum Aloo jsou celé baby brambory, které se někdy ještě před vařením zprudka orestují, aby jejich chuť byla výraznější. Podávají se s jemnou omáčkou...